SÅ KOM BUSHMAN TILL SVERIGE

En Västerbottning bosatt i Australien fick höra talas om Bushmans unika kombination av behaglig doft och oöverträffad effektivitet, och besökte huvudkontoret samt fabriken för att diskutera möjligheterna att importera Bushman till Sverige. En låda Bushman inköptes och fälttestades under svåra Svenska förhållanden; Västerbottniska myrmarker och skogar, sydsvenska skärgårdar och ängar, under midsommarfirande, fotbollsturneringar, stadsfestivaler och älgjakt, med häpnadsväckande god effektivitet. Processen att söka godkännande för Bushmans produkter i Sverige inleddes med Kemikalieinspektionen, och godkännande erhölls i December 2017 för import och distribution av Bushman. Det norrländska företaget DEAL AB äger rättigheterna till import och distribution av Bushman i Sverige och Skandinavien.

HISTORIA

Bushman myggmedel utvecklades under 80-talet av Tom Bethurem, en Australisk kemist bosatt i Australiens norra träskmarker, ökända för extremt svåra mygg- och insektsförhållanden. Bushman testades och förbättrades under många år i dessa extremt svåra förhållanden, för att säkerställa maximalt skydd och bästa effekt i de svåraste miljöer.

Sedan Bushman gjordes tillgängligt för den Australiska och Nya Zealändska marknaden i början av 1990-talet, har försäljningen stadigt ökat till att bli det bäst säljande insektsskyddet på marknaden.

 

INNEHÅLL & EFFEKTIVITET 

Bushman är skonsamt mot huden, har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser för att säkerställa kundnöjdhet och effektivitet. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilket rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO) som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen (Reg.Nr. 5392/5393/5394). Bushman har ett långvarigt skydd motmygg,upp till 15 timmar, och har i tester visat sig vara det mest effektiva skyddet mot insekter i Australien. Den unika kombinationen av verksam substans, doft och vidhäftning gör att Bushman står emot svett, vatten och kläder och ger ett effektivt och behagligt skydd utan att lukta kemikalier.

BUSHMAN 2018: TESTVINNARE , Australiens bästa!

BUSHMAN har vuxit rekordartat de senaste 10 åren
och är sedan 2014 testvinnare i Australien samt
Australiens #1 bäst säljande insektsskydd

Vill du bli återföräljare?

Följ oss på Sociala medier

Visste du att … 

Det finns 49 kända arter av stickmyggor i Sverige, ca 100 arter i Europa och totalt ca 2500 i hela världen. Det finns förmodligen bara ett myggmedel som fungerar samtliga arter. Bushman!

Kontaktuppgifter 

Deal AB 

Box 709 SE-931 27 
Skellefteå, Sverige 

info@bushman.se
Telefon: +46 910-879 65 
Mobil: +46 70-6932974

Distributor for Juno Labs products in Scandinavia